Golden Tulip Den Bosch

Golden Tulip Den Bosch

Golden Tulip Hotel Den Bosch

! Uitzicht op het marktplein!
Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX Den Bosch, Nederland

Dit 4-sterren Golden Tulip hotel Den Bosch Central, ligt zoals de naam al zegt, centraal in het centrum van ’s Hertogenbosch, in de provincie Noord-Brabant. 1.543 hotelgasten hebben dit hotel beoordeeld en gewaardeerd met een 8,4! Vooral de volgende faciliteiten werden zeer gewaardeerd:
Ligt in het centrum (aan het marktplein), uitstekende service met goed personeel en de schone hotelkamers. Ook werd het heerlijke eten en drinken genoemd (er zijn 2 bars en restaurants in het gebouw aanwezig), zeker niet onbelangrijk.

Op de bovenste verdieping een fitnesscentrum, waar u uit kijt over het marktplein en op bijvoorbeeld de Sint-Janskathedraal.
Parkeren: Gasten kunnen met korting tegenover het hotel parkeren in het Q-park Tolburg.
Internet: High-speed draadloos internet is beschikbaar in dit hotel.
Openbaar vervoer: Het centraal station Den Bosch is op 6-7 minuten wandelen en op 50 meter ligt een bushalte.

Het inchecken in hotel Golden Tulip Den Bosch, Hotel Central kan vanaf 14.00 uur en het uitchecken dient te gebeuren voor 12.00 uur.

Goedkoopste hotel in Den Bosch centrum vinden

Zoekt u de goedkoopste hotel in het centrum van Den Bosch, klik dan hier. U gaat naar de hotelscombined website, waar alle hotelaanbieders met elkaar worden vergeleken. Op deze manier boekt u een hotelkamer in hetzelfde hotel als uw buurman, alleen dan tientallen euro’s goedkoper!

Van de 3.843 hotels in Nederland liggen er 277 in de provinvie Noord-Brabant.

Plattegrond van Den Bosch met daarop de locatie van hotel: Golden Tulip Den Bosch, Hotel Central

golden tulip hotel central den bosch

De coördinaten van het hotel zijn:

51.689988000000 en 5.303980000000.

Hotel central in het centrum van ’s Hertogenbosch

In het centrum van ’s Hertogenbosch vinden we heel wat interessante hotels terug. Allereerst is er bijvoorbeeld het bekende Eurohotel. Dit hotel is gelegen in het centrum van Den Bosch op één van de meest uitgelezen locaties van de stad. Spreekt de stijl van het hotel u niet meteen aan of heeft u een andere reden om te kiezen voor een ander hotel, dan zijn ook de Golden Tulip Den Bosch als ook Hotel De Leeuwenborgh interessante keuzes. Al deze hotels kenmerken zich door een uitstekende ligging in combinatie met een prijs die voor iedereen betaalbaar is. Ook wanneer u met andere woorden slechts een beperkt budget voor handen heeft tijdens uw vakantie in Den Bosch kunt u genieten van al het comfort van een goed hotel.

Wanneer u naar een bepaalde stad afreist is het waarschijnlijk de bedoeling om zoveel mogelijk van de stad in kwestie te ontdekken. Die ontdekkingstocht wordt logischerwijs het liefst aangevat vanuit een centraal gelegen hotel. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. In een stad als Den Bosch zorgt een centraal hotel er voor dat u geen gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer en daarnaast loopt u geen risico om met uw eigen auto betrokken te raken in een ongeval. Zoals u ziet zijn er aan een hotel centraal Den Bosch veel interessante voordelen verbonden, maar welke hotels in Den Bosch zijn echt centraal gelegen?

Goedkoop hotel in Den Bosch boeken

Zoals u kunt zien is een hotel centraal Den Bosch vinden en boeken geen lastige opdracht. Den Bosch kent een goede toeristische infrastructuur waarbij de hotels zich verspreid over de stad bevinden. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur is het dan ook absoluut geen enkel probleem om een centraal gelegen hotel te vinden en te boeken. Wanneer u geen liefhebber bent van het openbaar vervoer en u ook niet met uw eigen auto door vreemde steden wenst te rijden is een centraal gelegen hotel ongetwijfeld de oplossing. Twijfel dus niet langer en boek snel uw hotel central Den Bosch!