Mercure Den Bosch (Rosmalen)

hotel Mercure Den Bosch - Rosmalen

Mercure Hotel ‘s-Hertogenbosch Rosmalen
Burgemeester Burgerslaan 50, Rosmalen, Nederland

Dit 4-sterren Mercure hotel Den Bosch ligt vlakbij de snelwegen A2/A59, op slechts enkele minuten auto rijden van het centrum van Den Bosch in de plaats Rosmalen in de provincie Noord-Brabant. 171 hotelgasten hebben dit Mercure hotel beoordeeld en gewaardeerd met een 7,2. Vooral de volgende feiten werden zeer gewaardeerd: de goede locatie, het lekkere ontbijt en de goede service. Een hotelkamer in dit mooie hotel is zeker aan te raden. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Er zijn veel faciliteiten, waaronder: Gratis draadloos internet, sauna, een golfbaan, vergaderruimtes, een fitnessruimte, airco, rookvrije hotelkamers en ontbijt op bed.

Het inchecken in hotel Mercure Den Bosch – Rosmalen centrum kan vanaf 12.00 uur en het uitchecken dient te gebeuren voor 12.00 uur.

Altijd het goedkoopste hotel in het centrum van Den Bosch boeken

Boek nu tot wel 80% goedkoper een hotel in Den Bosch centrum. Vul hieronder de data in, druk op Zoeken en u ziet automatisch alle hotelaanbieders in Den Bosch, met daarachter de prijzen. Zo vindt u altijd de goedkoopste hotelaanbieder, dus dezelfde hotel alleen tientallen euro’s goedkoper

mercure hotel kaart den bosch

Punt A is het Mercure hotel langs de snelweg A2 en punt B is het centrum van Den Bosch