Van der Valk Den Bosch (vught)

vd Valk Hotel Den Bosch Centrum
Bosscheweg 2, Vught, Nederland

van der Valk Den bosch

Dit 4-sterren van der Valk hotel ligt op ongeveer 3,5 km. van het centrum van Den Bosch in de provincie Noord-Brabant. 679 hotelgasten hebben dit hotel beoordeeld en gewaardeerd met een 8,0. Vooral de volgende faciliteiten werden zeer gewaardeerd:
het lekkere ontbijt, de goede locatie en de prijs. Overal gratis WiFi

Een hotelkamer in van der Valk Vught is voor velen weggelegd! Er zijn tennisbanen, er is een fitnessruimte en een sauna.
Parkeren: Het hotel biedt gratis parkeerplaatsen aan.

Er zijn veel faciliteiten, waaronder: Gratis draadloos internet, airco, rookvrije hotelkamers, iedere hotelkamer heeft een inloopkast en een privé badkamer, ontbijt op bed.

Het inchecken in hotel vd Valk Den Bosch centrum kan vanaf 15.00 uur en het uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur.

Goedkoopste hotel in Den Bosch centrum vinden

Tot 80% besparen op uw hotelkosten! Zoekt u de goedkoopste hotel in het centrum van Den Bosch? Vul dan hieronder de gevraagde gegevens. U gaat dan automatisch naar de hotelscombined website, waar alle hotelaanbieders met elkaar worden vergeleken. Op deze manier boekt u een hotelkamer in hetzelfde hotel als uw buurman, alleen dan vele euro’s euro’s goedkoper!

Wilt u weten of er nog speciale aanbiedingen zijn bij vd Valk Den Bosch-Vught? Vul dan hierboven uw aankomst- en vertrekdatum in en druk op ‘Zoek’.

Zoekt u toch een ander hotel in Den Bosch of omgeving, zoek dan via de zoekbox in de rechter kolom->